L’Escola Pia ens SUMMEM amb els Refugiats a la Jornada Solidària

Fulletó de la Festa Solidària

Dossier d’activitats i Formularis d’Inscripció

A l’Escola Pia d’Igualada tenim el propòsit de sensibilitzar, conscienciar i aportar el nostre granet de sorra sobre la crisi migratòria que actualment viu la Mediterrània.

És per aquest motiu que hem preparat tot un programa d’activitats en torn dels REFUGIATS al llarg dels mesos d’abril a juny. On incloem també la Festa Solidària i Familiar els propers 19, 20 i 21 de maig.

La nostra proposta pretén fer una recollida de diners i per poder ajudar a diferents ONGs; Open Cultural Center, Benallar, Amb les teves mans i Proem-Aid.

Per tal d’aconseguir aquests donatius, volem dur a terme diferents activitats organitzades des de diferents col·lectius vinculats a l’escola, com poden ser:

L’Escola: Organitzem la Diada Solidària, dia de conscienciació i sensibilització dels alumnes i de recol·lecta de donatius i la Festa Familiar, on totes les inscripcions en les diferents activitats serviran per recollir fons per als refugiats.

A continuació trobareu el programa amb la informació detallada sobre la Diada Solidària, així com tota la informació i formularis d’inscripció de la Festa Familiar.