Cloenda del Projecte SARDATIC

El passat dissabte 13 de maig, els Rodoredes de tercer de primària van participar de la ballada final del projecte SardaTIC on van poder demostrar l’aprenentatge rebut al llarg del trimestre a l’aula de música entorn la Cobla i la Sardana.

La ballada, organitzada amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista d’Igualada es va celebrar al parc de l’estació vella, on també hi van participar altres escoles de la nostra ciutat.

Els nens i nenes van entrar a la plaça a ritme del “Galop del SardaTIC” tot lluïnt el banderí que vam fer a l’escola. Un cop col·locats en rotllana, vam ballar la sardana “Un drac ben panxo” de Maria Mercè Navarro (una sardana composada per a l’ocasió, i que recull motius de les populars cançons Puff el drac màgic i el Pinxo va dir a en Panxo”.

Un cop finalitzada la demostració es va fer entrega a tots els alumnes assistents d’un diploma i vàrem poder compartir un berenar tots junts.

SardaTIC és un projecte que té com a objectiu principal fer arribar de manera moderna i lúdica la Sardana i la Cobla al màxim de nens i nenes en edat escolar de tot el territori de parla catalana, tot afavorint el treball col·laboratiu i en xarxa entre grups d’escoles mitjançant les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC).

Un any més, l’experiència ha estat molt enriquidora, i esperem poder participar-hi en properes edicions.