Classificats per la final a 4 campionats comarcals futbol sala

Els quatre equips de futbol sala de l’Escola que participen als Jocs Comarcals de l’Anoia, s’han classificat per la final a 4 del campionat que es disputarà el cap de setmana del 13 de maig al complex esportiu de Les Comes. HORES I PISTES.

L’equip infantil s’ha classificat en tercera posició de la lliga regular després d’aconseguir 5 victòries, un empat i 4 derrotes. En les semifinals se les veurà amb els Maristes a les 09.00h a Les Comes B.

Infantil

L’equip cadet A ha demostrat la seva superioritat a la lligueta després de classificar-se com a primer de grup amb un ple de victòries (6) en la segona fase i amb 31 gols a favor i 9 en contra.

cadet a

L’equip cadet B també s’ha classificat després de quedar primer en el grup de la repesca amb 7 victòries, un empat i només una derrota.

cadet b

En aquest cas, els dos equips cadets es trobaran a les semifinals, amb la qual cosa l’Escola s’assegura una plaça a la final i amb opció a guanyar el títol comarcal. Les semifinal tindran lloc a les 10.00h  a Les Comes C.

L’equip juvenil, ha realitzat una gran 2a fase, mostrant-se molt superior a tots els rivals, aconseguint 5 victòries i només un empat. Aquesta superioritat l’haurà de confirmar a la final a 4 contra el Tous FC a les semifinals a les 10.00h a Les Comes A per accedir a la final.

juvenil

Molta sort a tots ells en la fase final!