Curs de Seguretat Viària i Permís de conducció AM, A1 i B

L’escola vol que aquest estiu, els nostres joves gaudeixin d’un temps d’esbarjo i diversió i que al mateix temps tinguin la possibilitat d’accedir a cursos que els sigui d’interès.

Per aquest motiu, gràcies a l’acord de col·laboració entre l’Escola Pia i els centres que Mundo Vial Adviser té (com a Autoescola Montauto), els alumnes de la nostra Escola podran gaudir de descomptes a l’hora d’estudiar per als permisos de conducció de ciclomotor (49cc), motocicleta (125cc) i cotxe (vehicles fins a 3500Kg.). Aquests cursos es duran a  terme a les instal·lacions que l’autoescola té al C/. Òdena, 33 d’Igualada.

Aquesta oferta va dirigia als alumnes de la E.S.O. i de Batxillerat de la nostra escola que vulguin passar unes vacances ben profitoses i divertides. L’únic requisit per a optar a aquesta formació és tenir una edat mínima de 14 anys (any dels 15).

VALORS AFEGITS dels cursos a l’Escola:

Els alumnes gaudiran de preus reduïts per pertànyer a l’Escola Pia.

Tots els alumnes podran assistir al centre Montauto d’Igualada per a poder seguir completant la seva formació a les aules d’ordinadors i gaudiran del suport de formadors.

També disposaran de suport web i d’una aplicació mòbil amb els quals podran accedir a proves i tests des de qualsevol dispositiu.

Disposaran de tot el material necessari per a l’estudi del permís sol•licitat.

Els alumnes que assisteixin i aprovin el curs proposat, disposaran d’un descompte del 5% en el preu per hora de les classes pràctiques (descompte que s’aplicarà un cop l’alumne hagi aprovat la part teòrica).

Oferir una formació de qualitat dins el marc de la formació per a la seguretat, seguint el model de “ Canvi d’actituds” implantat per la Càtedra Viària (Equip de Recerca en Educació i Seguretat Viària de la Universitat Autònoma de Bellaterra) i avalat pel Servei Català de Trànsit.

OBJECTIUS

1.- Obtenir el permís de conducció AM, A1, B

2.- Prendre consciència del fet de conduir realitzant el curs de Seguretat Viària

PERMÍS QUE OFERIM

Permís AM. Obtenció del permís que autoritza a la conducció de Ciclomotors 49 cc. Preu: 230.30 €

Permís A1. Obtenció del permís que autoritza a la conducció de Motocicletes 125cc. Preu: 330,30 €

Permís B. Obtenció del permís que autoritza a la conducció de Vehicles fins a 3.500kg (“cotxe”). Preu: 290,30 €

Per les dates i documentació necessària per a la realització dels cursos, contactar directament amb l’autoescola. Acreditar-se com a alumne/a de l’Escola.

Autoescola Montauto d`Igualada
Direcció: Carrer Òdena, 33 – 08700 Igualada
Telèfon: +34 931 16 16 46
Horari: de 10:00 a 13:00 i de 16:00 a 21:00